Ons Team

Inge Sleeubus
Apotheker-Titularis
Sandra Snelders
Apotheker
Jessica Oerlemans
Assistent-Apotheker
Stephanie Nieuwinckel
Apotheker
Gooreind Pharma, Gezondheidsadvies op Uw Maat
Apotheker Inge Sleeubus en haar team van apothekers en assistenten vinden een persoonlijke band met hun klanten essentieel. De historiek en behoeften van onze klanten kennen, bepaalt of we goed advies kunnen geven om uw gezondheid te ondersteunen. We investeren tijd in een goede relatie met u.

We staan klaar voor iedereen, voor uw specifieke behoeften of problemen. We houden rekening met wie u bent en hoe u denkt. De juiste oplossing voor uw specifieke situatie is onze drijfveer.

Gooreind Pharma ondersteunt u voor een betere gezondheid. Dit gebeurt aan de hand van geneesmiddelen, supplementen en gezondheid op een natuurlijke manier. Ook op het vlak van verzorging hebben we een uitgebreid gamma aan cosmetica en verzorging voor uw huid en lichaam.

Online Gooreind Pharma

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.
U kan op onze website eveneens uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.
Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit veel producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u na uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.
Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…